Systemtekniker

Logotyp

Systemtekniker

Anker solutions AB är ett ungt och snabbväxande företag med personal som har lång och gedigen erfarenhet från branschen. Vi erbjuder ett komplett kassa- och betalsystem med utbildning och underhåll för såväl mindre som större restauranger, barer, hotell, resorts, nattklubbar, arenor, events, caféer och butiker. Systemet är uppbyggt kring en central serverlösning dit bland annat kassaterminaler, trådlösa beställningsterminaler och självbetjäningsterminaler kopplas. Mot detta system integreras sedan ekonomi & tids/personalsystem, lojalitetssystem och de flesta på marknaden förekomna kontoterminaler/inlösare.Vi är idag ett starkt team på den Svenska marknaden och tillsammans gör vi allt för att sätta kunden i centrum.

Systemtekniker

I rollen som systemtekniker kommer du besöka kunder i Storstockholm men resor i övriga landet kan komma att bli aktuellt. Du kommer utföra och ansvara för installationer av företagets system. Som systemtekniker bistår du även med service och utbildning åt företagets befintliga kunder. Arbetet sker i nära samarbete med kund vilket ställer krav på att du är lösningsorienterad och har god förmåga att se optimala och gynnsamma helhetslösningar.

Vi söker dig som har någon form av IT- utbildning och grundläggande tekniska kunskaper. För att lyckas i rollen ser vi det som en förutsättning att du har ett genuint intresse av IT. Du bör till exempel veta hur nätverk, brandväggar, routers och backuper fungerar och hanteras. Starkt meriterande är om du har tidigare erfarenheter ifrån branschen eller tekniska kunskaper av kassa- och betalsystem. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen ser vi att du som person är strukturerad, noggrann och ansvarsfull. Då du kommer att träffa många olika människor är det viktigt att du har god social kompetens och känner dig bekväm i servicerollen. Du är även bra på att skapa och bibehålla relationer samt är pedagogisk i ditt arbetssätt. B-körkort och goda kunskaper i Svenska ser vi som en förutsättning för att lyckas i rollen.

Vi erbjuder dig att vara med i utvecklingen av ett starkt och expanderbart företag där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ha stor frihet att lägga upp arbetet som du själv vill och har därmed stor flexibilitet i ditt arbete, frihet under ansvar! Vi erbjuder även bra ersättningsvillkor och tjänstebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, tel 070-320 04 35. Skicka din ansökan till nahom.maasho@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer