Kalkylator

Logotyp

Kalkylator

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 30 mdr NOK. I Sverige har vi ca 1700 anställda och en omsättning på ca 9 miljarder SEK (2016). Verksamheten omfattar såväl bygg och anläggning som bostadsutveckling, och ambitionen är att vara ett annorlunda företag, präglat av entusiasm, sunda värderingar och respekt för kunden. Veidekke Sverige är en del av Veidekke-koncernen som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.

Vi söker nu en:

Entreprenadingenjör 

I rollen som Entreprenadingenjör trivs du med att arbeta i team då du i samarbete med Arbetschef/Projektchef och Platschef bär ett stort ansvar genom hela projektprocessen.

Detta berör bland annat budget, planering och riskinventering. Inköp utgör en central del av dina arbetsuppgifter likväl som projektering.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en byggteknisk ingenjörsbakgrund och ett antal års arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du arbetat i produktionen sedan tidigare. Vi tror att du är en affärsinriktad, drivande, initiativrik och serviceinriktad person. Vidare är du kostnadsmedveten och har ett strukturerat arbetssätt samt har lätt för att samarbeta med andra.

B-körkort är ett krav.

Ditt arbetsområde blir i huvudsak Uppsala.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i Veidekke – ett annorlunda företag – med tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och med ett starkt fokus på kundens behov. I Veidekke utmärker vi oss genom vårt involverande arbetssätt och är väldigt stolta över att vara unika. Vi involverar våra medarbetare, kunder, leverantörer och underentreprenörer. Vårt involverande arbetssätt bidrog till att vi fick priset för årets leanbyggare 2015.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Ansök via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer