Senior IT-Consultant (Virtualization)

Logotyp

Senior IT-Consultant (Virtualization)

Real Time Services AB (RTS) grundades 1998 och är idag 37 anställda som finns representerade i Stockholm (HK), Helsingborg samt i Singapore.

RTS har arbetat med virtualisering sedan år 2003 då man blev VMware:s första partner i Europa och har sedan dess representerar VMware professional Services i ett stort antal projekt. Idag är RTS specialiserade på hela datacentret med den absoluta spjutspetsen inom virtualisering (server/storage/networking/client), automatisering, managering och säkerhet. RTS kunder återfinns bland Sveriges största företag och organisationer samt inom försvarsindustrin. Utanför Sveriges gränser har RTS levererat på alla världens kontinenter och har idag ett antal pågående internationella projekt inom arkitektur, design och implementation.

I takt med RTS utveckling söker de till Stockholmskontoret en:

Senior IT Consultant 

Som Senior IT Consultant hos Real Time Services kommer du att vara inblandad i några av Sveriges största virtualiseringsprojekt. Du kommer att sitta som konsult ute hos olika typer av kunder och stöttar med allt från design och arkitektur till avancerad problemlösning. Du kommer att arbeta i både större och mindre organisationer där du både jobbar självständigt och i grupp. 

För att lyckas i rollen har du många års erfarenhet av virtualiseringprojekt, gärna med VMware och/eller Microsoft. Du har en gedigen kunskap inom datacenterinfrastruktur och har arbetat mycket med exempelvis DELL EMC, HPE, Microsoft, VMware eller Cisco. Det är även meriterande om du har flera års erfarenhet av automatisering, exempelvis genom att ha arbetat med verktyg som Puppet, Chef eller VCO. Relevant utbildning är mycket meriterande och certifieringar av några nämnda leverantörer likaså. 

Som person har du ett eget driv och genuint intresse för tekniken vi använder oss av. Du är självgående och gillar att ta mycket eget ansvar. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett roligt och kompetent företag med Sveriges främsta datacenterkonsulter. Du erbjuds attraktiva förmåner och får vara med i teknikens absoluta framkant där personlig utveckling står i fokus. Real Time Services värdesätter sin personal och satsar därför på att man som konsult regelbundet utbildas inom nya områden. Du kommer till ett härligt, enkelt gäng som tycker om att göra roliga saker tillsammans. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Real Time Services med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander tel. 08-511 617 41. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer