Elektriker

Logotyp

Elektriker

Elimperiet grundades 2002 och har sitt säte i Sollentuna. Företaget har idag ca 20 anställda. Vi utför jobb i hela Storstockholm samt i Uppsala. Vi utför olika typer av jobb inom service och installation, bl.a. nyinstallation av el i villor, ombyggnationer och nyetablering, lägenhetsrenoveringar, badrumsrenoveringar osv. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster i kombination med en servicenivå anpassad efter kundens önskemål. Då vi är snabba och flexibla tar vi hand om både små och stora projekt, både mot företag och privatpersoner. 

Vi växer och söker nu:

Elektriker till Uppsala

Som elektriker hos oss kommer du jobba mot både företag och privatpersoner. Du utgår i stort sätt alltid från hemmet. Hos oss sätter man alltid kunden i centrum och levererar en hög kvalitativ slutprodukt till rätt pris. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att utföra elinstallationer, service samt felsökningar.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som elektriker samt tidigare erfarenhet av installations och servicearbeten. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du engagerad i ditt arbete och har viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med frihet under ansvar, då du styr dina dagar själv och bokar in dina egna jobb och beställer material själv. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt, därför är det viktigt att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med kollektivavtal. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, ex. skidresor och andra tillställningar. Andra förmåner är förmåns/servicebil och friskvård. Vi värdesätter långsiktiga relationer, både med våra kunder och vår personal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer