Målare

Logotyp

Målare

Marcus Rehn Måleri startade 1999 och håller i dagsläget till i Bromma där det jobbar totalt 12 anställda. Vi arbetar med allt ifrån nyproduktion av stora projekt till mindre renoveringar hos privatpersoner. Fokus ligger på att kunna utföra ett arbete att vara stolt över som håller en hög kvalitet.

Vi växer och söker nu en målare som ska utföra sedvanligt måleriarbete som bland annat utvändig och invändig målning, tapetsering och spackling.

Marcus Rehn Måleri består av ett sammansvetsat gäng som aldrig tummar på kvaliteten. Vi gör många aktiviteter tillsammans och vi tror att en god sammanhållning och arbetsmiljö leder till ett bättre utfört arbete. Att arbeta som målare innebär mycket kundkontakt och därför är det av stor vikt att du som söker är serviceinriktad och lösningsfokuserad.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en bred erfarenhet som målare och att du gärna har arbetat med yrket i 5 år. Vidare bör du hantera det svenska språket och det är en fördel om du har körkort.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 – 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer