Senior .NET developer/tech lead

Logotyp

Senior .NET developer/tech lead

Om Ottoboni

Hos oss är alla medarbetare kreatörer! Vi har förmånen att arbeta med varumärken som Telia, Försvarsmakten, Bonnier, Bambora, Hjärt- Lungfonden och SEB Kort – kunder som verkligen satsar på sin digitala närvaro.

Idag är vi ca 50 medarbetare som sitter i ljusa, fina lokaler i Vasastan. Inom kompetensområdet teknik är vi ca 15 personer i Stockholm. Vi har ett nära samarbete med vårt kontor i Malmö.

Läs mer om våra kundcase på www.ottoboni.se.

Vi söker en senior .NET-utveckare /tech lead till vårt kontor i Stockholm. I rollen som Tech lead krävs det att du är en kommunikativ problemlösare med ett stort kreativt driv. Du axlar rollen som lösningsarkitekt och samspelar med både projektledare och kreativt ansvarig under hela projektets gång. Du rådger kontinuerligt våra kunder kring vilka digitala initiativ som är lämpligast för dem.

  • Du har minst 5 års erfarenhet av webbutveckling inom .NET-plattformen
  • Du har erfarenhet av utveckling på CMS-plattformar så som Episerver, Umbraco mfl
  • Du har arbetat enligt agila projektmetoder och är van att leda arbetet i ett utvecklingsteam

Personlig lämplighet, ett genuint intresse och erfarenhet är viktigare än formell utbildning. Om du har rätt mindset men annan teknisk bakgrund så vill vi gärna träffa dig ändå!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Ottoboni med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson, 073-322 93 38 eller alexander.andersson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer