Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

Constant Clean som bildades 1987 och är ett väletablerat företag som säljer, servar och projekterar utrustning för fordonstvätt. Företaget har sedan det bildades arbetat med montering och service av automattvättar. Under 2008 gick vi samman med SEAB, Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Från och med 2009 är vi svensk representant för Christ automattvättar, självtvättar och kringutrustning. Vi utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning. Huvudkontoret ligger i Huddinge  och idag är vi 40 anställda. 

Vi växer och behöver nu en:

Servicetekniker

I rollen som servicetekniker kommer du i huvudsak reparera maskiner i våra kunders tvätthallar, det ingår även blandade uppgifter i rollen som t.ex. montering och felsökning. Det innebär att du kommer kontrollera så att allt fungerar som det ska och lösa de tekniska problem som uppstår. Det dyker ofta upp oväntade problem, därför är det viktigt att du är både kreativ och händig. Du utgår från ditt hem och i huvudsak utförs arbetet i Stockholm. Dock kommer det även innebära arbete på andra orter i Sverige. Utanför kontorstid har vi även en jourverksamhet för att kunna hjälpa till vid akuta fel.

För att lyckas i denna roll är det ett krav att du har B-körkort samt körvana. Du behöver även ha el-kunskaper. Som person är du självständig och en riktig problemlösare. Utöver det har du en positiv inställning till ditt arbete och är flexibel gällande arbetstider. Det är mycket meriterande om du tidigare jobbat med större maskiner. Du bör ha ett tekniskt intresse och skruvar gärna med något på fritiden.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande och familjärt företag som månar om sina anställda. Du har tillgång till servicebil samt friskvårdsbidrag. Självklart erbjuder vi övertidsersättning och traktamente.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer