Handläggande arkitekt

Logotyp

Handläggande arkitekt

Arklab startades 2004 och drivs av de fyra ursprungliga grundarna med kontor i Stockholm och Malmö. Sedan start har fokus varit att skapa innovativ arkitektur.

Vårt mål är att tillsammans med våra beställare utveckla projekt som bidrar till sin omgivning, ofta med förtroendet att ta hand om hela processen från skiss till färdig byggnad. Vi arbetar mestadels med bostäder för små och medelstora byggherrar.

Idag är vi ett designinriktat team på 14 personer från olika delar av världen, alla med värdefulla personligheter som bidrar till en hög professionell hållning. Olikheter och likheter bidrar till en familjär och öppen stämning på kontoret.

Just nu befinner vi oss i en spännande tillväxtfas där vi vill utveckla vår design och produktionskvalité.

Handläggande arkitekt

Vi söker en handläggande arkitekt till vårt kontor i Stockholm.

För att lyckas hos oss har du minst 5 års erfarenhet av handläggning. Du är bekväm med att ansvara över ett mindre designteam och driva projekt. Visst ekonomiansvar ingår i rollen. Du är van att projektera i Archicad och arbetar i Adobe.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med varierande projekt. Du kommer att få en central roll i företaget med möjlighet att utvecklas inom design och ledarskap.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Arklab med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Frida Persson tel 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert