Handläggande arkitekt

Logotyp

Handläggande arkitekt

Rits arkitekter grundades under 90-talet och fick nya ägare under hösten 2015. Kontoret ligger i fina lokaler på Kungsholmen och befinner sig just nu i en spännande tillväxtfas. I samband med nya ägare kommer framtida fokus ligga på att utveckla arkitekturen och företaget.

Vårt fokus ligger på nyproduktion av bostäder och vi söker nu en duktig:

Handläggande arkitekt

Som handläggande arkitekt hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med bostadsprojekt i alla skeden. Vår huvudfokus ligger på nyproduktion men vi arbetar även med större ombyggnationer. Vi bygger bostäder för den breda allmänheten och mycket fokus ligger på att skapa väl genomarbetade, tidlösa planlösningar. Projekten vi arbetar med varierar men vanligtvis ligger storleken på 30-200 lägenheter. I huvudsak arbetar vi med projekt i Stockholmsregionen men vi har även pågående jobb på andra orter i Sverige.

För att passa hos oss har du 2 års erfarenhet av att projektera. Du har även arbetat som handläggare och arbetar i Revit.

Vi är ett glatt gäng på 6 personer som gärna utbyter idéer och hjälper varandra att utvecklas. Vi vill ha högt i tak och uppmuntrar till egna initiativ och ansvarstagande. Förutom stora utvecklingsmöjligheter finns här nu flertalet spännande projekt att jobba med.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Rits arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer