Orderplockare

Logotyp

Orderplockare

J. Nordström Handels AB grundades 1985 har sedan dess vuxit till att bli en av de största oberoende distributörerna på den skandinaviska kosmetikmarknaden. Företaget har idag 23 anställda och representerar ett stort antal internationella varumärken. Vår storlek är vår styrka. Vi är tillräckligt stora för att kunna tillhandahålla förstklassig logistik, marknadsföring och service – men samtidigt tillräckligt små för att kunna ta snabba beslut på en marknad som blir alltmer föränderlig. 

Vi växer och söker nu en:

Orderplockare

Som orderplockare hos J. Nordstöm kommer du arbeta med flera glada kollegor. Du kommer i huvudsak att plocka ordrar, ta hand om packning, registrera och märka varor. Då vi är ett mindre företag ges varje medarbetare ett stort eget. Arbetstiderna är vardagar mellan kl. 08.00 – 17.00, på fredagar slutar vi kl. 14.30.

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och som trivs i den miljön. Som person är du positiv, ordningsam samt gillar att arbeta i team. På J. Nordström Handels AB är tempot och engagemanget mycket högt, varav det är viktigt att du har hög energinivå.  

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en familjär känsla där alla hjälper varandra för att skapa en positiv arbetsmiljö. Du kommer att omges av kollegor som har mångårig erfarenhet och stort yrkeskunnande. Välkommen till att bli en i vårt team!
Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer