VVS-Montör

Logotyp

VVS-Montör

Stuvsta Rör AB grundades 1932 och är medlemmar i Comfort, Sveriges ledande kedja för VVSföretag. De är idag 8 montörer och räknar med att bli många fler. Stuvsta Rör AB är experter på vad de gör och hjälper främst privatkunder. Företaget arbetar med olika installationer i badrum vilket bl.a. innefattar vattenburen golvvärme, badrumsmöbler, värmepumpar och även byte av blandare, toaletter och radiatorer. De har även ett systerföretag, Comfort Sollentuna som har en badrumsbutik. Stuvsta Rör är auktoriserat av, och medlem i VVS-företagens riksorganisation VVSInstallatörerna.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

VVS-Montör
I rollen som VVS-Montör kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär servicearbeten och installationer i badrum över hela Storstockholm men främst på södra sidan. Montering och byten av varierande badrumsutrustning förekommer.

För att lyckas i rollen är du en certifierad VVS-Montör med en positiv inställning. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kundkontakt. Vidare är det krav att du har körkort.
Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar.
Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt och växande företag som funnits på marknaden sedan 30talet. Du kommer till ett företag med mycket fokus på sina anställda och trivsel. Du erbjuds även förmånsbil samt ett förmånligt bonussystem.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan till jenniefer.berg@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer