Lagbas/Målare

Logotyp

Lagbas/Målare

För kunds räkning söker vi nu en: Lagbas/Målare

Har du gått i tankarna om att arbeta med ett stort och professionellt företag, men inte tagit steget ännu? Då har vi det perfekta jobbet för dig.

Vår kund är en av Stockholms större målerifirmor. Det är ett företag som utför allt från mindre arbeten såsom traditionell lägenhetsmålning, till stora projekt inom nyproduktion.

I rollen är du aktiv i produktion samtidigt som du leder och stöttar dina medarbetare i det dagliga arbetet. Du får stöttning från arbetsledaren och tillsammans ser ni alla till att alltid lämna ett snyggt jobb efter er.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som målare av nyproduktioner, du har även erfarenhet som Lagbas inom nyproduktion. Vidare arbetar du gärna i team och trivs med ett större ansvar. Som person är du positiv, noggrann och engagerad. Du kommer arbeta på ackord och det är därför viktigt att du jobbar effektivt.

Krav:
*Minst 5 års erfarenhet av nyproduktion.
*Tidigare erfarenhet av en Lagbas eller arbetsledare roll inom nyproduktion.
*Svenska i tal och skrift. 

Detta företag följer måleriavtalet och erbjuder dig en trygg anställning med en ackord som lönemodell och med bra förtjänstmöjligheter. Bra maskiner, arbetskläder och kompetenta kollegor är viktigt för att arbetet ska vara kul, vilket du får hos vår kund!

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43 eller mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer