Fullstack-utvecklare

Logotyp

Fullstack-utvecklare

Causality Agency är en resultatdriven byrå som brinner för teknik och kommunikation som ger nytta och skapar förändring. Våra leveranser är webbplatser, appar, strategier och proaktiv vidareutveckling. Allt vi gör baseras på en mätbar solid idé, för att möta orsak och verkan.

Vi har skapat oss en stark och stabil ekonomisk grund att stå på och vill nu expandera vår verksamhet med personer som älskar innovation och utveckling. Vi söker därför en:

Fullstack-utvecklare med fokus på Frontend

Hos oss blir du en del av ett erfaret och professionellt team som drivs av att finna kreativa och innovativa lösningar. Du kommer att hjälpa våra kunder på deras digitala resa. Du kommer därför att vara med att utveckla och vidareutveckla befintliga produkter och du tillåts även att arbeta med egna produkter. Du kommer att få arbeta med välkända kunder som Telia, Oscar Properties och Friends.

Vi ser gärna att du har arbetat i cirka 5 års tid i liknande roller samt att du är stark inom HTML & CSS, JavaScript, REST och PHP, som du primärt kommer att arbeta med. Vi ser även att du är väl kunnig inom integration av diverse API:er. Skulle du dessutom ha erfarenhet och kunskap inom Angular, React, WordPress eller Java och/eller UX & Design så ser vi detta som starkt meriterande.

Vi är en resultatdriven webbyrå med stort personligt intresse för teknik och utveckling. Vi ser därför gärna att du är nyfiken och har ett brinnande intresse för den senaste tekniken.

Vi erbjuder dig en plats i ett expansivt och tryggt bolag där du blir en del av ett dynamiskt team som består av allt från hobbykockar till småbarnsföräldrar och botaniker. Vi erbjuder även möjligheten till att bli delägare i egna produktutvecklingar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Causality Agency med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Max Kolthoff, tel 08-520 017 44. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert