Uppdragsansvarig Arkitekt

Logotyp

Uppdragsansvarig Arkitekt

FOJAB arkitekter är ett arkitektägt och arkitektlett företag med kontor i Malmö, Helsingborg och Stockholm. Vi söker oss till krävande kunder med de mest intressanta projekten. Huvudkontoret ligger i Malmö och totalt är vi ca 120 medarbetare. Arkitektur är helhet- stad, hus, landskap och detaljer. Vårt Stockholmskontor består av arkitekter inom dessa kompetenser och vi samverkar i våra uppdrag för att åstadkomma en helhetsmiljö. Vi arbetar med nära koppling till Arkitektskolan på KTH och projekten finns både i Sverige och utomlands.
Vår arkitektur ska ta socialt ansvar, kännetecknas av en stark formidé och vara förankrad på platsen.

 

Uppdragsansvarig arkitekt med inriktning kontor och kommersiella lokaler

Som uppdragsansvarig arkitekt har du en ledande ställning på Stockholmskontoret och är en viktig bärare av företagets mål och visioner. I rollen har du ansvar för uppdrag mot kund såväl som tekniskt som gestaltnings- och affärsmässigt. Du kommer även att samverka inom FOJAB kring din kompetens, samt med andra specialister inom företaget.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en arkitektexamen på mastersnivå med minst 10 års erfarenhet i yrket. Vidare har du arbetat med projekt från tidigt skede till färdig byggnad och du har ett brett kontaktnät av kunder i Stockholmsregionen. Att kunna driva flera projekt samtidigt är en färdighet du har.

Som person är du innovativ och lösningsorienterad. Du är en lagspelare med tävlingsinstinkt som drivs av att etablera och utveckla långsiktiga kundrelationer. Vi söker en engagerad person som har förståelse för samspelet mellan arkitektonisk kvalitet och affärsmässighet.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett team engagerade arkitekter där det finns en uttalad ambition och kompetens att jobba med helhetsmiljöer – stadsbyggnad, landskap, hus och inre miljö. I takt med att vi växer kan rätt person erbjudas möjligheten att få ateljéansvar och/eller kompetensområdesansvar. Här erbjuds du en möjlighet att vara med och bygga upp FOJABs stockholmskontor. Vi har en stark tradition som ett engagerat, ritande kontor. Inget projekt är för litet och inget program är för enkelt för att inte innehålla spännande arkitektur!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar FOJAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel. 08 520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert