Kyltekniker

Logotyp

Kyltekniker

KG Karlsson Rör startades redan 1964. Företaget och installatörerna är certifierade och vi är återförsäljare av Thermia värmepumpar, vars rika urval av modeller fått ”Bäst-i-Test” i ett flertal oberoende undersökningar. Vi utför service på de flesta kända fabrikat som säljs i Sverige. Vi utför även allmänna VVS arbeten. Vår affärsidé är att inget arbete är för stort och inget är för litet.

Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning, oavsett om de skall köpa ett nytt handfat, laga en toalett, byta värmesystem, radiatorjobb och golvvärme eller installera vatten och avlopp.

KG Karlssons ess som med erfarenheter och kunskaper från alla ledande märken ger varje kund den rätta lösningen: Tommy Frisk, 20 år i vp-branschen, VD för KG Karlsson Rör AB och ligger bakom mer än 1 500 installationer. Jan-Erik Kroon; drivit IVT Center i Stockholm och har 28 år i vp-branschens framkant. Specialist på vp för industri- och flerfamiljsfastigheter, och delaktig i mer än 5 000 installationer. Mikael Jansson, drivit Vaxholms Rör i mer än 10 år och installerat över 100 värmepumpar. Vi utför service på de flesta kända fabrikat som säljs i Sverige. Vi söker en nu en:

Kyltekniker

Vill du arbeta på ett tryggt företag där du som anställd har en stor roll i företaget och där den ena dagen inte är den andra lik? Då har du kommit rätt. Idag är vi 14 stycken på KG Karlsson Rör med mycket låg personalomsättning, vår personal trivs och känner att dom har ett arbete med frihet under ansvar. Vi satsar löpande på utbildningar för våra medarbetare för att vi ska vara bäst på det vi gör.

Som Kyltekniker hos KG Karlsson Rör kommer du att utföra service och avtalsjobb både mot privatpersoner och företag. Kontoret ligger i Arninge och de flesta jobben är på norra sidan av stan som tex. Danderyd, Djursholm, Vaxholm m.m. Arbetstiderna är mellan kl. 7.00-16.00 och startar på kontoret med en frukost eller utifrån ditt hem beroende på vart arbetet ska utföras. 

För att lyckas i rollen ser vi att du idag arbetar som certifierad Kyltekniker. Du är självgående och serviceinriktad i din yrkesroll. Körkort och svenska i tal är krav. Som person är du positiv, prestigelös och har ett starkt eget driv. Erfarenhet av värmepumpar är meriterande.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett gediget och stabilt företag med mycket erfarenhet. I tjänsten ingår en servicebil, mobiltelefon och surfplatta. Självklart har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Utöver det ser vi till att hålla en bra sammanhållning i företaget i form av olika evenemang. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert