Kalkylator

Logotyp

Kalkylator

Johanssons Rör grundades 1952. Vi finns idag på fyra orter, Stockholm, Luleå, Boden, Umeå samt Uppsala där vi precis startat en filial. Idag är vi ca 100 medarbetare och arbetar efter samma filosofi som för 50 år sedan – med kunnig personal och välutrustade bilar. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.  Vi expanderar och söker en:  

Kalkylator till Stockholm 

Som kalkylator hos oss kommer du arbeta med att upprätta branschmässiga kalkyler, anbudsgivning, projekteringar och stöd till projektledarna, arbeta för att kostnadseffektivisera materialinköp i projekten, samt analyser av projekt. Deltagande i projekt- och inköpsmöten samt att, i samarbete med andra driva inköpsfrågor i samband med start av projekt.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av kalkylarbete. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Det är meriterade om du har relevant utbildning för tjänsten eller tidigare har arbetat som montör/projektledare inom VVS.

Som person är du strukturerad och en god problemlösare. Du är van att arbeta mot givna mål och drivs av att föra företaget framåt. Rollen innebär mycket kontakt med leverantörer och kunder och vi tror därför att du är en social och flexibel person som har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser det även som positivt om du är en nyfiken person. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett framgångsrikt företag med bred kompetens inom ett och samma företag. Vi har kollektivavtal och satsar väldigt mycket på våra medarbetare, bl.a. utbildningar och kurser. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Johanssons Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert