Mättekniker

Logotyp

Mättekniker

Teodoliten Mätteknik AB är idag ett av de största mätkonsultbolagen i Sverige med omkring 75 anställda. Vi finns i Malmö, Göteborg, Stockholm, Uddevalla och Varberg. Teodoliten är ett kunskapsföretag där våra anställda faktiskt är vår absolut största tillgång. Därför har vi i alla lägen satsat på personalens kompetens och trivsel, detta har uppenbarligen resulterat i att våra kunder uppskattar oss som företag. Att det är våra kompetenta, trevliga tjejer och killar som dagligen är ute på arbetsplatserna som är själva nyckeln till vår framgång i branschen är det ingen tvekan om.

Vi jobbar med mättekniska tjänster inom projektering – bygg och anläggningsområdet. Våra tjänster har vi delat in i tre huvudkategorier: mätteknik, byggledning och kontrollansvar. Vi arbetar med den senaste tekniken och utrustningen. Vi gör effektiva mätningar, har tydliga kvalitetskontroller/rutiner och vi utför arbetet smidigt och lyhört för kundens önskemål. Vi gör det dessutom med ett leende och det gör inte saken sämre. Teodoliten mäter trevligast, brukar vi säga, och det är lite av ett ledord för oss. Men vi lägger även stor vikt på att utföra arbetet korrekt och på utsatt tid, våra mättekniker är professionella och levererar i tid och med hög kvalité.

Vi växer och söker nu en:

Mättekniker

Du arbetar som mätkonsult och har därmed mycket kundkontakt. I dina arbetsuppgifter ingår det att jobba med inmätning, utsättning och relationshandlingar. Du kommer jobba självständigt såväl som i lag.

Du är en mättekniker som har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du är van att jobba med SBG Geo och CAD. Erfarenhet med novapoint är meriterande. Tjänsten kräver B-körkort samt att du hanterar svenska i tal och skrift.

Som person är du driven och positiv. Vi är ett gäng god sammanhållning och vi tror att du kommer trivas bra om du, precis som oss, hela tiden strävar mot att ha en trevlig arbetsplats med glada kollegor.

Vi erbjuder givetvis kollektivavtal, privatsjukförsäkring och tjänstepension till våra anställda. Vidare erbjuder vi tjänstebil, telefon, dator och du arbetar med den senaste tekniken. Vi erbjuder även vidare utveckling i företaget inom några av våra andra affärsområden när den tiden är kommen. Vi arbetar i Stockholm och jobbar med några av de största företagen inom branschen. Då du arbetar som konsult arbetar du med frihet under ansvar vilket brukar vara mycket uppskattat hos våra anställda.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Infratek Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson, tel 08-520 017 50. urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer