Svetsare/Montör

Logotyp

Svetsare/Montör

Liab Plåtbyggarna arbetar sedan 1999 med byggnadsplåtslageri, byggnadssmide, uppförande av hallbyggnader, service, smides- och plåtslageridetaljer. Kunderna finns över hela Storstockholm. Vi arbetar huvudsakligen inom rot- och nyproduktion, och strävar alltid efter att förbättra oss.

Företaget har valt att arbeta enligt FR2000 Verksamhetsledning som innehåller krav på ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetsmiljö, kompetensförsörjning, hälsa och säkerhet och kan användas av alla typer av organisationer. Uppbyggnaden av systemet speglar en beställnings väg genom organisationen, från offert till avslutad affär.

Vi växer och vill utöka vårt team med en: 


Svetsare/Montör

Som svetsare hos oss kommer du ha ett varierat arbete. Du kommer vara i vår verkstad i Södertälje samt delvis ute hos kund.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet som svetsare. Svetslicens 111, 138, 136. 

Du har körkort, truckkort och liftkort. Svenska i tal och skrift är också viktigt, samt att du förstår byggritningar. Övriga utbildningar är ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet som smed. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års yrkeserfarenhet i branschen, och gärna att du har en liknande roll idag. Svetserfarenhet och ritningsläsning är ett krav, har du truckkort, Heta arbeten, och liftutbildning ses detta som mycket meriterande. Vi arbetar i högt tempo och du behöver vara flexibel och van vid att snabbt strukturera om beroende på vad som dyker upp under dagen. Flytande svenska i tal och skrift samt körkort B är ett krav. 

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i hos ett företag som satsar på kvalitet i allt vi gör. Som framgår av vår miljöpolicy arbetar vi kretssloppstänkande och för ständiga förbättringar. Högsta kvalitet och grön miljö – vi är steget före! Andra förmåner är friskvård, tjänstepension och möjlighet till utbildningar. 

 Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LIAB AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert