Elektriker

Logotyp

Elektriker

UMiA är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Umeå/Skellefteå, Luleå, Stockholm/Uppsala och Malmö. Sedan 2016 finns även Umia Sprinkler AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka. Vi tror på lokal ägarförankring och smart UMiA-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

UMiA levererar smarta installationslösningar inom energiteknik, elteknik, fläktteknik, rörteknik, reglerteknik och sprinklerteknik. Samarbete och helhetssyn är basen för vår verksamhet. Med erfarenhet och teknisk kompetens inom verksamhetsområdena skapar UMiA energieffektiva installationslösningar för framtiden. Vi arbetar med allt från bostäder och offentliga fastigheter till kommersiella byggnader.

Vi arbetar med en grundtanke som vi kallar för Umiamodellen. Umiamodellen ser alla energiteknikområden (el-, rör-, fläkt-, regler- och sprinklerteknik) som en sammanhållen enhet. Syftet är att skapa optimal energieffektivitet och dessutom anlägga sprinklerlösningar som är effektivt designade och installeras i samverkan med Umias övriga teknikområden.

I Stockholm är vi 22 anställda och har kontor i Hägersten. Företaget expanderar och söker nu flera:

Elektriker till Stockholm

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med nybyggnationer, renoveringar samt drift och underhåll av energitjänster i fastigheter.

För att lyckas i rollen har du en relevant elutbildning och drivs/vill jobba enligt UMiA-modellen. Bkörkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du resultatinriktad och brinner för att göra ditt bästa. Du har en positiv inställning, är engagerad och har en god social förmåga då arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och leverantörer.

Vi erbjuder dig att vara del i ett av Sveriges snabbast växande företag. För oss är det viktigt att man får utvecklas inom sitt yrkesområde och att man får vara med och påverka. Andra förmåner är kollektivavtal, privat sjukförsäkring, gemensamt bonussystem och bil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar UMiA med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer