Javautvecklare

Logotyp

Javautvecklare

Vi på L.E.B är bra på stora systemlösningar för fastighetsadministration. Vi gillar det eftersom fastighetsbranschen utvecklas kraftigt just nu, systemanvändarna ställer allt högre krav och IT-tekniken rör sig framåt i snabb takt. Vårt fokus är fastighetsförvaltningen hos de allra största verksamheterna i Sverige – både statliga, kommunala och privata. Vi jobbar med långa kundrelationer och har ett konstant behov av att själva ta fram nya lösningar och dessutom följa med våra kunders nya behov.

Våra värdeord stavas BITS – Betydelsefull, Inkluderande, Transparent, Smart. Med det menar vi att det du gör har betydelse, våra kunder är betydelsefulla. Vi inkluderar personer med olika bakgrund i vårt företag, vi inkluderar våra kunder i vår utvecklingsprocess och systemet inkluderar många olika rutiner i samma lösning. Vi är transparenta och ärliga mot våra kunder, liksom produkten ska vara transparent och tydlig. Vi gör inte bara användarvänliga system utan användarsmarta system, ett snäpp bättre alltså.

Till vårt kontor i Johanneshov söker vi nu en
Javautvecklare

Som utvecklare hos L.E.B System ingår du i ett utvecklingsteam som för närvarande består av fem personer. Teamets viktigaste uppgift är att utveckla och underhålla standardfunktioner i vår produkt. Teamet gör även skräddarsydda lösningar efter önskemål från kund och avancerad systemkonfigurering. Den närmaste tiden kommer du också att arbeta med överföring av funktioner skrivna i andra språk, till java i ett nytt systemramverk.

Vi arbetar också med konsulter i Sverige och utomlands. I tjänsten ingår att samarbeta med konsulter utanför teamet, bl.a. att skriva specifikationer och kodgranska, så att deras arbete kan tas in som en del av produkten.

Goda kunskaper i engelska är ett krav och det är en fördel om du är en öppen person som gillar att kommunicera med andra utvecklare och beställare.

För att lyckas i rollen ser vi att du idag arbetar som Javautvecklare och har minst fem års yrkeserfarenhet. Du har erfarenhet av relationsdatabaser och SQL. Det är en fördel om du gillar att arbeta med utveckling av en produkt och har intresse för systemarkitektur. Kunskaper inom JavaScript, Angular-JS, HTML, CSS, XML/XSLT, Dojo, jOOQ, REST/SOAP är meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av andra äldre 4GL-språk. Vi använder git, GitHub, Ant, Maven, Jenkins och IntelliJ IDEA och vi arbetar med agila metoder.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst i ett företag under ständig utveckling. Vi arbetar med både offentliga och privata kunder. Trivs du i en organisation med högt i tak där du ges stora möjligheter att utvecklas både på det professionella och personliga planet? Skicka in din ansökan redan idag!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar L.E.B. System med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson, 073-322 93 38 eller alexander.andersson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer