Mättekniker

Logotyp

Mättekniker

KO Mätteknik AB är ett konsultföretag som utför all slags mätning inom bygg och anläggning. Från den enklaste utsättningen till avancerad tredimensionell mätning. Utsättning av vägar, tunnlar, hus, anläggningar, ledningar etc. Vi beräknar volymer med SBG Geo eller Topocad. Vi använder oss av moderna totalstationer, GPS, digitala avvägningsinstrument och skanner och utför även noggranna sättningsmätningar.

Vi växer och söker nu en Mättekniker

Du arbetar som mätkonsult och har därmed mycket kundkontakt. I dina arbetsuppgifter ingår det att jobba med inmätning, utsättning och relationshandlingar. Vidare kan det ingå att skapa modeller för maskinstyrning i dina arbetsuppgifter. Du kommer jobba självständigt på ett eller flera projekt.

Du är en mättekniker som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du är van att jobba med SBG Geo. Om du har erfarenhet inom laserskanning så är det starkt meriterande. Tjänsten kräver B-körkort samt att du hanterar svenska i tal och skrift.

Som person är du driven och positiv. Vi är ett litet gäng med god sammanhållning och vi tror att du kommer trivas bra om du, precis som oss, hela tiden strävar mot att ha en trevlig arbetsplats med glada kollegor.

Vi erbjuder givetvis kollektivavtal till våra anställda. Vi arbetar centralt i Stockholm och jobbar med några av de största företagen inom branschen. Då du arbetar som konsult arbetar du med frihet under ansvar vilket brukar vara mycket uppskattat hos våra anställda.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Lukas Håstlund, tel 08-511 617 46. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer