Javautvecklare

Logotyp

Javautvecklare

LINK Mobility hjälper företag att kommunicera mobilt med sina kunder. Med sina tjänster för mobil kommunikation och mobila lösningar stärker deras kunder sina kundrelationer för bättre resultat, snabb kontakt och stärkt lojalitet. LINK Mobility är Nordens ledande aktör på området med 16 års erfarenhet, där man vet vad som fungerar och bör undvikas – vilket gett bolaget över 6 000 trogna kunder på marknaden. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark, Lettland och Estland och sköter SMS-trafik över hela världen. 

Läs gärna mer på webben under följande länk.

 

Till Stockholms-kontoret i Skrapan på Södermalm söker vi nu en Javautvecklare.

Som Javautvecklare hos LINK Mobility kommer du i huvudsak att arbeta med utveckling av nya och kundanpassade lösningar samt utveckla kärnsystem. Utvecklingen sker primärt med Java som språk och på den egenutvecklade applikationsservern JServer.

Arbetet sker inhouse från kontoret på Södermalm, där du kommer att ingå i den tekniska enheten som idag består av sex personer. Tillsammans delar ni även ansvar för den tekniska supporten för kunder medan driften sköts av utvecklingsavdelningen, som består av ett 60-tal servrar med operativsystem Ubuntu och Windows 2008. På sikt ser vi gärna att du deltar i den jour som delas av den tekniska enheten.

För att lyckas i rollen ser vi att du är driven och har ett brinnande intresse för Java. Du är öppen för nya tekniker och du sitter gärna och kodar på fritiden. Då arbetet innebär en viss del kundkontakt, genom främst support, förutsätter vi att du trivs i sociala situationer och kan hantera svenska väl i tal som skrift. Du är vidare en teamplayer som kan arbeta självständigt likväl som i grupp, är strukturerad i ditt arbetssätt och har en förmåga att driva egna processer framåt.

På LINK Mobility erbjuds du en utmärkt arbetsmiljö bland trevliga och drivna arbetskollegor. Dina egna idéer värdesätts där samtliga medarbetare syns och hörs på kontoret. På sikt finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen samt möjlighet till arbete utomlands.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert