Handläggande arkitekt

Logotyp

Handläggande arkitekt

Vi på Larsson Arkitekter kan erbjuda en flexibel organisation som kan anpassas till projektens omfattning och innehåll, och där flera personer kan ha olika roller i organisationen. En av våra framgångsfaktorer är att vi har det stora företagets kunskap och kompetens och det lilla företagets korta beslutsvägar.
 
Grunden till ett lyckat resultat är ett nära samarbete med beställare, brukare och övriga konsulter. Det är viktigt att våra beställare känner förtroende för vår kompetens och förmåga att uppfylla deras förväntningar. Beställaren skall också uppleva att samarbetet är smidigt och präglas av lyhördhet, prestigelöshet och professionalism.
 
Vi ser byggnaden som helhet och system, miljö- och kvalitetsarbete är därför en naturlig del av vårt arbetssätt.

Vi växer och vill utöka vårt team med en 

Handläggande ArkitektSom handläggande arkitekt hos oss kommer du att vara delaktig i planering, organisation och ledning av projekt. Tjänsten innebär att leda och motivera arbetsgrupperna i de olika uppdragen. Rollen innebär även att man har helhetsansvaret för uppdragen vilket gör att man ska säkra att tid, kostnad och kvalitet hänger ihop. I uppdragen ingår även ett ekonomiskt ansvar och ett operativt personalledande ansvar.  

För att lyckas i rollen ser vi att du idag arbetar som handläggande arkitekt med minst sex års yrkeserfarenhet som arkitekt. Har du CAD-kunskaper eller erfarenhet av BIM-projektering ses detta som meriterande. Körkort B, flytande svenska samt goda kunskaper i engelska är ett krav.

För att passa in i vår företagskultur behöver du vara utåtriktad med stor social förmåga. Du trivs i en coachande roll gentemot dina kollegor och du är strukturerad och noggrann men kan även arbeta spontant och översiktligt. Du bör ha en vilja och förmåga att utvecklas som ledare.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst i ett företag under ständig utveckling. Vi arbetar med kontor, ändamålsbyggnader och bostäder och i den här rollen är ingen dag den andra lik. Lärande och personlig utveckling är viktigt för oss och du ges stora möjligheter att utvecklas både på det professionella och personliga planet. Vill du vara med och påverka och delta i tillväxtresan som vi står inför? Skicka in din ansökan redan idag!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Larsson Arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel. 08 520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer