Butikssäljare

Logotyp

Butikssäljare

Rosersbergs Golv startades 1969 av Göte Brodin. Idag har vi kontor och butik i Märsta och är ett stabilt företag med ca 25 anställda. Vi utvecklas ständigt och utför allt från plattsättning till golv- och våtrumsarbeten hos våra kunder. God service och hög kunskap är vårt kännetecken. Rosersbergs golv är stolta medlemmar i Golvkedjan, som är en rikstäckande entreprenadskedja. 

Från våren 2016 har vår butik i Rosersberg blivit en Happy Homes-butik. Vi har valt att ombilda vårt lager och showroom till en Happy Homes butik – Sveriges äldsta färg- och interiörkedja med över 100 butiker runtom i landet, som varit med och gjort svenska hem lite vackrare ända sedan 1962. Till vår butik i Rosersberg söker vi nu en erfaren. 

Butikssäljare som skall ansvara för färgavdelningen.

Som butikssäljare med ansvar för färgavdelningen kommer du att ha det övergripande ansvaret för butiken. Tillsammans med dina kollegor kommer du ansvara för att aktivt driva försäljningen framåt i butik och genom ett professionellt bemötande, inspirera och vägleda kunderna till rätt val av färg och tapet. Detta innebär att du kommer sköta hela säljprocessen på egen hand från ax till limpa – vilket innefattar kontakt med leverantörer, offerera kunder, lägga beställningar och göra inköp samt ta emot varuleveranser etc.

Vidare innebär tjänsten att på ett proaktivt sätt jobba med butikens marknadsföring i form av att komma upp med nya idéer om kampanjer och olika events som ökar kundflödet i butiken.

Vi söker dig som brinner för försäljning och har stor kunskap och god förståelse för olika färgsättningar och kulörer. Troligtvis har du tidigare arbetat som målare eller innehar relevant utbildning inom inredning och/eller färgsättning.

Vi tror att du har dokumenterad branscherfarenhet vilket du kan bryta färg på fri hand och har NCS- kännedom. Vidare är du en van datoranvändare som hanterar Office-paketet med enkelhet, arbetet innebär daglig kundkontakt, vilket det är viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Att du har innehar körkort B ser vi som en självklarhet.

Som person är du kommunikativ, utåtriktad och har en förmåga att både skapa och utveckla goda kundrelationer. Du är målinriktad och säker på dig själv och din kunskap vilket även återspeglar dig i din försäljning. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, mycket energi och tar gärna initiativ och kommer med idéer vilket gör dig obesvärad i relation till nya utmaningar.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett stabilt och ständigt växande företag med tight sammanhållning. Hos oss får du möjlighet att påverka din egen roll inom företaget. Har du ett stort intresse för färg och tapet, älskar att sälja och är duktig på marknadsföring? – Då ser vi fram emot just din ansökan!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Farneman, tel. 08 520 017 43. Skicka din ansökan till malin.farneman@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer