Hissmontör

Logotyp

Hissmontör

Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta
och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang. Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala. Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.

Stavdal växer och söker nu en:

Hissmontör till vårt nya kontor i Kungsängen

Arbetet  som Hissmontör hos Stavdal innebär montering och demontering av både små och stora kuggstångshissar av märkena Geda och Scanclimber. Du skall vara så pass erfaren att du kan utföra ditt arbete på ett fackmannamässigt sätt. Du sköter även service och reparation av utrustningen ute hos kund och på hyrcentret. Arbetet innebär höga höjder, fysiskt arbete och utomhusjobb.

För att lyckas med rollen är du teknisk kunnig samt har kunskaper inom el, vidare har du minst 3 års erfarenhet från att jobba med bygghissar. Du har goda kunskaper inom både montage, service, reparation och felsökning på bygghissar. Vi tror att du har minst gymnasieutbildning med teknisk inriktning exempelvis mot el eller byggteknik. Som person trivs du i ett arbete med mycket kundkontakt och ansvar. Du stimuleras av utmaningar och är lösningsorienterad.
B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder en roll med ett gäng trevliga och sammansvetsade kollegor och stans bästa kunder. Självklart har vi kollektivavtal och erbjuder marknadsmässig lön, arbetstidsförkortning och ett generöst friskvårdsbidrag. Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar initialt visstidsanställning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone, tel 08 520 017 45. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer