Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

Stockholms Elektriska är ett företag med ca 30 anställda. Verksamheten delas in i tre olika beståndsdelar; Entreprenad, Service och Svagström. Huvudkontoret ligger i Arlandastad men vi har även en filial i Årsta.

Vi sysslar i huvudsak med elinstallationer i Stockholm och Uppsala. Stockholms Elektriska expanderar och söker nu flera medarbetare. Vi söker serviceelektriker till vår serviceavdelning.

Vi söker dig som stormtrivs med ditt yrkesval och har en dokumenterad erfarenhet och är ambitiös. Vill du jobba i ett företag där alla får vara med att påverka och utveckla bolaget? Då tror vi att du kommer att stortrivas hos oss. Vi arbetar aktivt för en arbetsplats där, engagemang och hårt arbete värderas lika högt som tekniskt kunnande.  Hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakt.

Vi är övertygade om att vägen till ett välmående och framgångsrikt arbete bygger på att ge utrymme för var och ens kunskap och behov, samtidigt är vi extremt noggranna. Vårt mål är att kunna leverera bästa möjliga lösning till våra kunder – en stolthet som alla i bolaget ska  vara delaktiga i.

För att lyckas i rollen som serviceelektriker hos oss har du minst 7 års erfarenhet. Du är strukturerad och ordningsam. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav. Ledande montörsutbildning är meriterande. Vidare trivs med varierande arbetsuppgifter och som har förmågan att arbeta självständigt. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. Vidare är du lyhörd för kundens behov och anstränger dig för att leverera lösningar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholms Elektriska AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert