Account Manager

Logotyp

Account Manager

STAPLES är i grunden ett amerikanskt företag med över 75.000 anställda världen över. För två år sedan förvärvade STAPLES det svenska IT-företaget Connect. Vi finns på tio orter i Sverige och är etablerade i hela norden. STAPLES Connect är en IT-leverantör som tillhandahåller IT-tjänster inom bl.a. print, dokumenthantering och visuell kommunikation. Idag har vi ca 200 anställda och omsätter 300 miljoner kronor per år. Huvudkontoret har vi i Göteborg, där vi är en av dem absolut största inom våra affärsområden. Nu vill vi bli expandera kraftfullt i Stockholm och söker därför dig som vill bli vår nästa;

Account Manager

STAPLES Connect jobbar med fastpristjänster inom IT.  Tjänsten du kommer att sälja heter IT Online och innebär att kunden får en komplett tjänst som har visat sig innebära kostnadsreduktioner upp till 30% för våra kunder. Du hjälper företag att ta del av detta genom att boka in möten och träffa kund ute på fält i högt tempo. Ditt uppdrag är att integrera affärsområdet för att kunna leverera större kundnytta. Du arbetar med små till medelstora företag i Stockholm och arbetet utgår från vårt kontor i Solna Business Park.

Du jobbar idag som säljare inom branschen och har gjort det i minst två år. Tack vare att du har erfarenheter av att sälja IT-tjänster inom print/ dokumenthantering har du en grund att stå på. Som duktig säljare har du säkert redan klurat ut retoriska verktyg för att toppa din försäljning samt lärt dig vad dina kunder efterfrågar. Att växla mellan att lyfta lur och att ta bilen ut på fält för att sälja tycker du är en rolig variation i vardagen. Du använder rösten som primärt arbetsverktyg varför flytande svenska är ett krav. Du transporterar dig med bil varför även B-körkort är ett krav.

Nyttan med ett starkt varumärke och ett världsledande företag i nationell expansionsfas är vad som driver dig vidare i karriären. Hos oss har du en långsiktig karriär framför dig vilket är vad du eftersöker. Att sälj går ut på att hjälpa kunden få upp ögonen för vilka behov de har är någonting du sedan länge listat ut. Du är en relationsskapare med god förmåga att kommunicera och att driva affärer i mål.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba för en väletablerad aktör tillsammans med kollegor som har samma driv och kompetens som du. En kreativ arbetsmiljö med engagerade chefer som hela tiden vill driva teamet längre. Du förses med alla relevanta arbetsverktyg som t.ex. arbetsmobil och dator. Du arbetar efter en förmånlig lönemodell på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du även kollektivavtal och friskvårdsbidrag

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Staples med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, 08-520 01 743. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer