Projektledare

Logotyp

Projektledare

Carlssons plåt är ett av Stockholms främsta plåtslageriföretag. De utför både arbeten som totalentreprenör och underentreprenör med målsättningen att vara det självklara valet inom byggnadsplåtslageri. Förutom plåtslageri erbjuder Carlssons plåt även tätskikts- och serviceverksamhet som ger kunden en helhet i byggnadsprocessen. Arbetet involverar både nyproduktioner och ROT-jobb. Under vintermånaderna tillhandahålls även snöröjning, i både bevaknings- och avropsavtal. Carlssons plåt har aktuella projekt över hela Stockholm som b.la. södra paviljongen, Stockholms Centralstation och Atlas garden. Huvudkontoret med verkstad ligger på Tyresö. All produktion sker antingen vid verkstaden eller på byggplatsen. 

Just nu växer och effektiviserar Carlssons plåt och söker en:

Projektledare

Som projektledare hos Carlssons plåt utgår du från kontoret och förväntas leda ca 3-6 projekt samtidigt. Som projektledare har du det övergripande ansvaret för projekten och ska se till att arbetslagen har rätt förutsättningar för att lyckas. Det förutsätter bl.a. att du har förmåga att planera arbetet, föra ekonomiska rapporter, ÄTA-hantering, styra personal och hantera kontakt med beställare och underentreprenörer.

För att lyckas i rollen ska du ha erfarenhet av att driva egna projekt. Erfarenhetsmässigt bör du ha minst 2 års erfarenhet av en ledande roll. Vidare är det ett krav att du kan hantera administration och ha ett ekonomiskt ansvar. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har en högskole/universitetsutbildning till byggnadsingenjör eller liknande. BAS-U och BAS-P är även det meriterande. Det är mycket meriterande om du har läst kurser i projektledning eller har tidigare erfarenhet av projektledning/projektering.

Som person behöver du vara självständig, ha en problemlösningsförmåga och vara handlingskraftig.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett växande företag där du får ta mycket ansvar och utvecklas i din roll som projektledare. Vi tillhandhåller även goda förmåner som tjänstebil och kollektivavtal etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Carlssons plåt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Alexander Andersson, tel 08 520 01 750 eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer