Målare

Logotyp

Målare

O.Nybergs Måleri AB är ett företag i måleribranschen som verkar i Stockholmsområdet sedan 2014. Vi utför allt inom måleri i Stockholms området. Våra kunder utgörs av privatpersoner, bostadsrättsföreningar, byggföretag samt små och stora privata och allmännyttiga fastighetsägare. Vi målar allt från den lilla lägenheten till den stora villan/bygget.

Vi söker nu en duktig Målare

O.Nybergs Måleri AB arbetar tillsammans med Nybergs kakel och golv AB och du blir därmed en del av ett härligt team om ca 11 personer som består av bl.a. målare, plattsättare och golvläggare. Vi utför främst servicearbeten i city och södra delen av Stockholm, vi utgår från Årsta. I största utsträckning utför vi servicearbeten och då främst riktat mot privatpersoner men även större och längre uppdrag förekommer. Rollen är på heltid under vardagar 07.00 – 16.00

För att lyckas i rollen bör du ha minst 3-årig gymnasieutbildning som målare samt yrkeslivserfarenhet. Vi ser gärna att du kan visa upp gesällbrev samt yrkesbevis från måleribranschens yrkesnämnd  men det viktigaste är att vi ser att du gör ett snyggt jobb! Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav för att klara av rollen.

Vi är ett gäng med stark lagkänsla och samarbetar för att uppnå bästa finish på alla arbeten. Det innebär att vi hjälps åt där det behövs. Med anledning av detta ser vi gärna att du är social, ansvarsfull och självgående

Vi erbjuder dig ett växande företag med spännande utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att få jobba på en familjär arbetsplats och på ett stolt bolag. Vi är omtyckta och har väldigt nöjda kunder därför skrivs det mycket om oss i media. Förutom det erbjuds marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, telefon och servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer