VVS-Montör

Logotyp

VVS-Montör

Rörkompetens Stockholm AB grundades 2009. Vi är idag ca 5 anställda, men räknar med att bli många fler. Kontoret ligger i Täby men jobben finns i hela Storstockholm. Vi utför allt från små badrum, stambyten till stora entreprenader. 

I takt med företaget utveckling söker vi nu en:

VVS-Montör
Som montör hos oss kommer du att utgå från hemmet. Vanligtvis arbetar man i par och utför främst installationer, montering och servicearbeten i hela Storstockholm.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som VVS-Montör med en positiv inställning. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kundkontakt. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende till kunder och kollegor. Du är lösningsorienterad och flexibel. Vidare trivs du med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett glatt gäng med en familjär stämning där du får ta mycket eget ansvar. Andra förmåner är flexibla tider, friskvård och tjänstepension. Du erbjuds även servicebil samt ett förmånligt bonussystem.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer