VVS – Montör

Logotyp

VVS – Montör

Vi värmer Sverige erbjuder ett brett utbud inom VVS och kyla av olika former av service. Projektering, installation, service och underhåll. Vi har bred och djup kompetens inom värme, VVS, kyla, ventilation, styr & regler och närliggande områden. Vi är dessutom ledande inom värmepumpar. Dessutom är vi Auktoriserade VVS-installatörer med Säker Vatten behörighet samt certifierade kyltekniker, ventilationstekniker, elektriker och brunnsborrare. Vi arbetar med alla typer av uppdrag – stora som små, mot privatpersoner, fastighetsägare, byggherrar och kommuner.

Vi växer och söker nu en 

VVS – Montör

Som VVS montör hos Vi Värmer Sverige kommer du att utföra och ansvara för kvalificerad vvs service och nyinstallationer. Vi är specialister inom vatten och värme och i rollen ingår arbete med allt som rör VVS, till exempel vvs service, värmepumpar, injusteringar och mycket mer. I arbetet ingår felsökning, underhåll och reparation, både i större kommersiella fastigheter och mindre privata småhus.

För att lyckas i rollen har du arbetat ett par år i branschen samt är certifierad inom VVS. Du talar och skriver flytande svenska eller engelska och innehar B-körkort.

För att passa in hos oss ser vi att du är en öppen, social person som strävar efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du är ordningsam och noggrann och är van vid att självständigt lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett marknadsledande företag. Vi har en härlig sammanhållning och på jobbet har vi roligt tillsammans!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vi Värmer Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert