VVS-Montör

Logotyp

VVS-Montör

Kungsholmens VVS grundades år 2011 och är ett mindre VVS-företag med många års erfarenhet inom VVS-branschen. Vi jobbar mot kontor, bostäder och sjukhus i hela Storstockholm där beställarna är nästintill uteslutande företagskunder och större byggföretag. Vi arbetar ofta med ny- och om byggnation i totalentreprenad genom serviceavtal och i nära samarbete med andra väletablerade aktörer inom byggbranschen. Som ett mindre bolag strävar vi efter ett gott arbetsklimat och medarbetarnas personliga relation till bolaget. Majoriteten av uppdragen är belägna inom Stockholms stad.

Kungsholmens VVS växer och söker nu en:

VVS-Montör

Som VVS-Montör kommer du att utgå från hemmet och arbeta med nybyggnation och ombyggnation, stambyten, samt servicearbeten och felsökningar. Du förväntas kunna leda och driva projekt på egen hand vilket ställer stora krav på att du är självgående och självständig i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du minst 10 års erfarenhet som VVS-Montör, eller minst 6 år som certifierad VVS-Montör. Certifikat är meriterande men är inget krav. I mötet med kunder är det viktigt att du är duktig på att kommunicera och att du behärskar svenska flytande, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person är du handlingskraftig och vaken, samt flexibel och lösningsorienterad. För att passa in i arbetsgruppen är du även social och trivs med omväxling i vardagen. Vi vill också trycka på att du är ambitiös och driven i hela arbetsprocessen ända fram till slutförandet.

Vi erbjuder dig en tjänst där du får mycket eget ansvar och möjligheter till att påverka arbetet. I vårt företag har du stora möjligheter att växa och utveckla din personliga kompetens och erfarenhet. Är du intresserad av att bli ledande montör finns det goda förutsättningar till det på sikt. Andra förmåner är servicebil, friskvård, tjänstepension och telefon, mm.

Är du intresserad och vill veta mer? Skicka in din ansökan via länken. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01,

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert