Foliemontör

Logotyp

Foliemontör

The Sign AB är ett företag inom reklam och dekorbranschen.  Vårt huvudsakliga arbetsområde är design, produktion och montering av fordonsdekor, Vi har även fönsterdekor, solfilm, fastighetsfilm i vårt produktsortiment. Våra huvudsakliga kunder är bilhandeln, transportföretag, bussbolag, inredningsbyråer, eventbyråer samt större gallerior. Vi är idag 17 st medarbetare vi finns med både kontor och garage på Gärdet, Sätra och i Kista. 

Vi expanderar och söker en  Foliemontör

Som montör kommer du att ingå i vårt montörsteam. Du kommer att montera fordonsdekor och fönsterdekor. Större delare av arbetet innebär att vi åker ut till våra kunder eller hämtar deras fordon och kör till våra garage för att utföra arbetet. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som gillar att arbeta och leverera kvalité, du är ödmjuk och sätter alltid kunden i fokus.
Vi tror att du har lätt för att arbeta i grupp och du är en teamplayer. Du har erfarenhet av foliemontage, är händig och kan komma på egna lösningar, givetvis har du känsla för färg och form. Vi ser att du har en trevlig och öppen personlighet. Vidare är du även lojal, arbetsam och är inte rädd för att ta tag i nya saker.

Vi erbjuder dig
ett flexibelt och rörligt arbete där du får möta ett brett kundsegment i många olika spännande miljöer. Du blir ansiktet utåt som en Ambassadör för The Sign.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel 08 510 662 01, jenniefer.berg@jobway.se. Skicka din ansökan via länk snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer