Anläggningsingenjör

Logotyp

Anläggningsingenjör

A-Train AB driver Arlanda Express, det prisbelönta snabbtåget mellan Arlanda flygplats och Stockholm C. Tåget går 4-5 ggr/timmen och resan tar bara 20 minuter. A-Train AB är inget transportföretag i traditionell mening, utan vi ser oss som en förlängning av flygresan. Vi vill ge våra kunder högsta möjliga service och omtanke. Vi har cirka 180 anställa och vi skall präglas av öppenhet, snabbhet och flexibilitet.

A-Train AB har byggt och finansierat en anläggning med ett dagsvärde som vida överstiger de 4,5 miljarder som bygget kostade. Det hela genomfördes på tid, inom budget och helt utan statliga bidrag. Anläggningen används inte bara av vår egen snabbtågstrafik utan också av andra tågoperatörer som spelar en viktig roll för miljövänliga resor till och från Stockholm Arlanda flygplats. Tågtrafiken på anläggningen påverkas positivt av miljödebatten och vi tror på en ännu starkare utveckling i framtiden.

Till vårt huvudkontor i centrala Stockholm söker vi nu en

Anläggningsingenjör

Som anläggningsingenjör har du ett stort ansvarsområde som bl.a. omfattar bana, el, signalsystem och tele där du förväntas projektleda och följa upp våra underhålls- och utvecklingsprojekt i samarbete med våra entreprenörer. Du rapporterar direkt till vår anläggningschef.

För att lyckas i rollen har du minst 2 års arbetslivserfarenhet, gärna inom infrastruktur/järnväg. Den stora tekniska spännvidden ställer höga krav på teknisk förståelse och förmåga att snabbt tillägna sig nya kunskaper och du bör därför ha relevant högskoleutbildning eller motsvarande meriter. Erfarenhet av upphandling och ledning av större projekt är meriterande.

Som person har du lätt för att skapa och vårda relationer och är en omtyckt samarbetspartner.
Du är en nyfiken person som är affärsmässig, självgående och har förmåga att hantera en komplex miljö. Goda verbala och skriftliga kunskaper i svenska och engelska ser vi som en självklarhet.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med stora möjligheter till utveckling, såväl personligen som yrkesmässigt. Vi är en idérik och handlingskraftig organisation där många ändringar görs för att förbättra upplevelsen för kunder och personal varför tjänsten ger stor variation och många utmaningar.

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert