Senior Kundprojektledare

Logotyp

Senior Kundprojektledare

Vi på L.E.B är bra på stora systemlösningar för fastighetsadministration. Vi gillar det eftersom fastighetsbranschen utvecklas kraftigt just nu, systemanvändarna ställer allt högre krav och IT-tekniken rör sig framåt i snabb takt. Vårt fokus är fastighetsförvaltningen hos de allra största verksamheterna i Sverige – både statliga, kommunala och privata. Vi jobbar med långa kundrelationer och har ett konstant behov av att själva ta fram nya lösningar och dessutom följa med våra kunders nya behov.

Våra värdeord stavas BITS – Betydelsefull, Inkluderande, Transparent, Smart. Med det menar vi att det du gör har betydelse, våra kunder är betydelsefulla. Vi inkluderar personer med olika bakgrund i vårt företag, vi inkluderar våra kunder i vår utvecklingsprocess och systemet inkluderar många olika rutiner i samma lösning. Vi är transparenta och ärliga mot våra kunder, liksom produkten ska vara transparent och tydlig. Vi gör inte bara användarvänliga system utan användarsmarta system, ett snäpp bättre alltså.

Till vårt kontor i Johanneshov söker vi nu en Senior kundprojektledareSom kundprojektledare hos L.E.B. System har du en nyckelroll som informatör ute hos våra kunder. Du arbetar aktivt med att ge kunden bästa möjliga konsultation och administrativ rådgivning för att bygga långsiktiga relationer. I rollen ingår även merförsäljning, och det är viktigt att du har ett öga för helheten för att kunna utforma effektiva lösningar gentemot kund. För att lyckas i rollen ser vi att du har ett intresse för IT-struktur och en bakgrund inom fastighetsbranschen, kanske som fastighetsförvaltare. Tidigare erfarenheter i en roll som teamledare är meriterande, även erfarenhet inom sälj är ett plus. Det viktigaste är att du brinner för kundkontakter och känner dig bekväm med att vara företagets ansikte utåt.

Vi söker en person som är duktig på att planera och effektivt strukturera sin egen tid, eftersom tjänsten är fördelad både på kontoret och ute hos kund. Du är van vid att hålla många bollar i luften och arbetar effektivt både i team och självständigt. Du behöver vara social och relationsbyggande i dina kontakter med våra kunder.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst i ett företag under ständig utveckling. Vi arbetar med både offentliga och privata kunder och i den här rollen är ingen dag den andra lik. Trivs du i en organisation med högt i tak där du ges stora möjligheter att utvecklas både på det professionella och personliga planet? Skicka in din ansökan redan idag!

 Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar L.E.B. System med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer