Projektledare

Logotyp

Projektledare

Danmon Group Sweden AB ingår i den internationella koncernen Dan Technologies och har kontor i Norden och Europa. Vi marknadsför video-, ljud- och transmissionsutrustning för professionellt bruk. Företaget har specialiserat sig på teknik för Tv-produktion och representerar några av världens mest framstående tillverkare. Vår affärsidé innebär att sälja kostnadseffektiva och hållbara produktlösningar, som är anpassade efter våra kunders specifika behov.

Nu växer vi och till vårt kontor i Kista söker vi en:

Pre-Sales and Support engineer inom Media & Entertainment

I rollen som Pre-Sales and Support engineer inom Media & Entertainment kommer du i huvudsak arbeta som tekniskt säljstöd, och där stötta våra säljare i införsäljningsfasen (upphandlingar), genomföra tekniska work shop och att ha ett övergripande ansvar för den tekniska lösningen som Danmon erbjuder. Du kommer också att arbeta nära våra kunder och de system som vi levererar löpande till dem. Detta innefattar arbetsuppgifter så som utveckling och drift samt i vissa fall installation. Du agerar support och levererar service samt tar emot, loggar och följer ett ärende fram till utförande och slutförande. Du kan få rycka in och hjälpa till på andra avdelningar vid behov t.ex. hjälpa till med mässförberedelser och demos. Du kommer arbeta i Danmon Group Sweden Media & Entertainment och även ingå i Danmons supportteam. Tjänsten kan innebära ett fåtal resor inom och utom Sverige.

Vi söker en driftig och energisk tekniker som är villig att ta sig an nya utmaningar, är öppen för förändring och gillar att ha högt tempo och närhet till kunder. Dessutom skall du kunna agera självständig och vara villig att ta initiativ och rycka in vid behov när det saknas resurser.

För att trivas i rollen ser vi att du har:

  •       En teknisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  •       En bakgrund som IT-tekniker med inriktning mot video, streaming, OTT
  •       Erfarenhet av logisk felsökning samt att läsa ett blockschema och dra slutsatser utifrån tekniska manualer.
  •       Vana vid tal och text på teknisk engelska och svenska
  •       B-körkort

Erfarenhet från branschen samt kunskaper inom programmering är meriterande.

Danmon kan erbjuda dig en anställning i ett företag som har varit marknadsledande inom video och audio i över trettio år. Danmon Group har kontor över hela världen och ingår i Dan Technologies Group. Hos oss får du goda karriärmöjligheter i ett företag som står inför en spännande utveckling.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Danmon Group Sweden AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert