Teknisk innesäljare

Logotyp

Teknisk innesäljare

RPF Hydraulic AB grundades 1992 av Reine Fahlstedt som en märkesoberoende serviceverkstad vilket gör att vi har samlat på oss en bred erfarenhet av de flesta på marknaden förekommande fabrikat. Vår affärsidé är att erbjuda slutanvändare och verkstäder som riktar sig till slutanvändare, bästa möjliga lösning för att hålla hydrauliska pumpar och hydrauliska motorer i drift. Vi har i dagsläget möjlighet att testa pumpar upp till 350kW och alla på marknaden förekommande kontroller.

Vi söker nu en Teknisk Innesäljare

Att leverera toppklassig service handlar inte bara om att hjälpa kunden med de ärenden de anlitar oss för. Det handlar även om att vägleda kunden i sitt val av tjänst och produkt. Att kunna se utanför ramarna och därmed ge kunden en proaktiv lösning som långsiktigt ger bästa resultat. För dig som söker tjänsten är detta en självklarhet och du inser även vikten av att arbeta noggrannt och effektivt. Detta då det är du som kommer att ha fullt ansvar över att bevaka och öppna offerter samt hålla kundkontakt kortsiktigt och långsiktigt. Du är teknikintresserad samt kundfokuserad och levererar alltid det lilla extra.

Kanske har du en bakgrund som teknisk säljare, kanske är du teknikern som jobbat i verkstaden men känner för att ta klivet in på kontoret. Huvudsaken är att du brinner för att göra kunder nöjda och att alltid hitta de bästa lösningarna. Du kan kommunicera väl med våra kunder i tal och skrift på både svenska och engelska. Om du har tidigare erfarenheter av Hydraulik så är det starkt meriterande.

Vi är ett team av den mindre storleken och det är därför viktigt att vi trivs bra tillsammans. För att göra det ser vi att du är en social och glad person som arbetar självständigt, men ändå har en känsla för teamwork. Vissa dagar innebär högt tempo och fler arbetsupgifter än vanligt, någonting du trivs bra med. Du ser dessa dagar som ett bra tillfälle att skapa många goda kundkontakter.

Vi erbjuder dig möjligheten att ta nästa steg i karriären genom att kombinera dina erfarenheter inom teknik och sälj på bästa sätt. I rollen som teknisk innesäljare hos oss får du ett stort förtroende från både kunder och kollegor. Tack vare att detta är en nyetablerad roll hos oss finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig. Självklart erbjuder vi dig även friskvårdsbidrag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar RPF Hydraulik AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer