Webbredaktör

Logotyp

Webbredaktör

Vi är erfarna strateger, kreativa designers och skickliga ingenjörer som är förenade i vår passion för digital kommunikation och tjänsteutveckling.

Vi brinner för att skapa fantastiska produkter och bränsle får vi genom att utmana varandras kompetenser. Tillsammans kan vi trotsa det konventionella och ta fram lösningar som både ger affärsnytta för kunden och mening för användarna.

Bombayworks startades av fyra svenskar 2007. I dag har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mumbai med närmare trettio anställda. Vi tar ett helhetsansvar och arbetar nära våra kunder från idé till färdigt projekt, i Sverige såväl som i Indien.

Bombayworks är en digital byrå som omfamnar digitalisering och globalisering. Vi tror att vi tillsammans med våra kunder kan utveckla deras affärer med digitala satsningar. Vi tror på att sprida kunskap och välfärd över världen så gott vi kan och är stolta över att Bombayworks utgörs av ungefär hälften svenskar och hälften indier. Vi kan därmed dessutom erbjuda kostnadseffektivitet utan att göra avkall på kvalitet och trygghet för kunden.

Till vårt nya kontor på Birger Jarlsgatan söker vi nu en

Webbredaktör

Dina uppgifter består primärt av att hjälpa kunder med uppdatering av digitalt innehåll, främst i EpiServer. Detta arbete innefattar även i vissa fall att skapa innehåll såsom bilder och texter efter kundens instruktioner. Med de flesta av våra kunder arbetar vi löpande och tätt under lång tid och planerar deras digitala utveckling i nära samarbete med dem. Du utgör en del i teamet på Bombayworks som stödjer kunderna i detta arbete.

För att lyckas i rollen har du minst 1 års erfarenhet av att arbeta som webbredaktör eller liknande arbetsroller. Du är tekniskt lagd och har vana att jobba i CMS så som EpiServer, WordPress eller Drupal. Du är även van att arbeta i Photoshop eller liknande bildredigeringsprogram. Vidare är det ett krav att skriva och tala flytande svenska och engelska.

Vi söker dig som brinner för det digitala. Du gillar att kommunicera med kunder och tar gärna egna initiativ. Du är ansvarsfull och arbetar lösningsorienterat. Ser du dessutom fram emot att ha svenska och indiska kollegor? Då är vi rätt arbetsgivare för dig!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tfn 08 511 617 48. Skicka din ansökan till oss urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert