Snickare

Logotyp

Snickare

Bellmansro montage & bygg AB är ett familjeföretag som finns på Färingsö – Ekerö. Verksamheten har bedrivits sedan 1987 och drivs idag av Mattias & Fredrik. Utöver ägarna arbetar idag en anställd i bolaget. Vi arbetar mycket på Mälaröarna men har jobb i hela Stockholmsområdet och Västerort. Vi jobbar åt både privatpersoner och företag, men främst mot privatpersoner i dagsläget. 

Vi växer och söker därför en självgående Snickare

Vi söker dig som innehar yrkesbevis och minst 5 års arbetslivserfarenhet som snickare. B-körkort är ett krav samt flytande svenska i tal och skrift. Som person är du driven, social och har vana att arbeta självständigt. Våra kunder rekommenderar oss till nya kunder och därför är det viktigt att du har en stor servicekänsla och ett trevligt bemötande.

Vi erbjuder dig att komma till ett litet familjeföretag med en stor yrkesstolthet! Du erbjuds ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Som snickare hos oss arbetar du med allt från mindre byggnationer till större om- och tillbyggnader.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel 08 520 017 42.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer