Handläggande arkitekt

Logotyp

Handläggande arkitekt

Din bredd är vår styrka och Vår bredd är din styrka. 

Kristian Lindgren arkitektkontor AB, KLARK har sedan 1989 genomfört ett stort antal projekt. Vi har stor bredd och arbetar med både privata och offentliga uppdragsgivare. Vår styrka är vår förmåga att sätta oss in i vitt skilda problemställningar och omsätta dessa i kreativa, unika och på platsen väl förankrade lösningar.

KLARK förvärvade under 2015 Zenit arkitekter. Tillsammans förfogar nu Klark.Zenit över en stor erfarenhetsbank och många fina referensprojekt. T.ex. skolor, idrottshallar, bostäder, kontor, restauranger, ambassader mm. Under 2014 etablerades en projektledarfunktion, samt en sakkunnig i tillgänglighet. Det gemensamma kontoret sysselsätter förnärvarande 10 medarbetare. 

Vi växer och söker till vårt kontor på Kungsholmen

Handläggande arkitekt

I rollen som handläggande arkitekt kommer du att jobba med varierande projekt, där du kommer att vara med från idé till färdigt projekt. Våra kunder är framförallt kommuner, fastighetsbolag, byggföretag och privatpersoner. Men även restauranger, hotell och bostadsrättsföreningar m.fl. Vi arbetar gränslöst med både inredning och arkitektur.

För att lyckas i rollen har du minst fem års erfarenhet av projektering med Archicad Autocad eller Revit. Vi jobbar huvudsakligen i Archicad men ser det som en styrka att behärska flera program. Vi ser gärna att du är BIM kunnig och har ett stort intresse för IT utveckling. Då våra dokument är på svenska är svenska i tal och skrift ett krav.

Vidare är du van att kommunicera med alla deltagare i ettprojekt och har genom din erfarenhet ambitioner om en ledande roll, med beställar- och uppdragsansvar. Du trivs i rollen som ledare och inser vikten av att arbeta proaktivt, med god kommunikation, gentemot beställare, konsulter och leverantörer.

Du är intresserad av att vägleda yngre kollegor och arbetar strukturerat, både självständigt och i team.Som person är du ambitiös, social och har ett driv att vara med och påverka vår verksamhet. Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete är en merit. 

Vi erbjuder dig en central roll i företaget. Du har ett brinnande intresse för arkitektur och delar vårt intresse för arkitektur ur ett internationellt perspektiv. Vi sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och nya idéer välkomnas alltid.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Klark.Zenit med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Ida Lindgren tel 08-510 606 50 eller Frida Persson tel 08-520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer