Produktionschef

Logotyp

Produktionschef

Grundbolaget åtar sig uppdrag inom husgrunder, markarbeten, pålning och transporter i Stockholms området. Vi har lång erfarenhet i branschen och utför alltid arbeten av högsta kvalitet. Med kompetent personal och modern maskinpark kan vi ta hand om hela byggprocessen. Vi sitter och arbetar i ändamålsenliga lokaler i Länna. 

Vi växer och behöver nu en:

Arbetsledare

I din roll som arbetsledare kommer du ansvara för de olika projekten ute på fältet. Du kommer planera, leda och samordna projekten. Du har även det yttersta ansvaret för personalen vilket innebär arbete med bland annat schemaläggning, semesterplanering, och frånvaro. Vidare kommer du även att arbeta med attestering av fakturor och tidsrapportering. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid så planering av arbetet är viktigt.

Vi söker dig som tidigare har arbetet som arbetsledare, du ska ha jobbat med mark och anläggning inom området VA, terrasser och grundläggning. B-körkort för personbil är ett krav. Då vi vill skapa en personlig kontakt med våra kunder och även ha en bra kontakt inom företaget är det viktigt att du har lätt för kommunikation och service. Utöver det är du självklart driven, engagerad och en problemlösare som tar initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Utöver det ska du ha god känsla för ekonomi och ha kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har kunskaper om ABT, ABU och liknande. Du får du gärna ha en entreprenad eller ekonom utbildning i grunden.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att utvecklas och växa med företaget, vi har stort fokus på kvalitet och utveckling. Självklart har vi bra anställningsvillkor med kollektivavtal. Utöver det disponerar du en mobiltelefon och en servicebil att använda till och från jobbet samt i tjänsten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert