Grävmaskinist

Logotyp

Grävmaskinist

Grundbolaget åtar sig uppdrag inom husgrunder, markarbeten, pålning och transporter i Stockholms området. Vi har lång erfarenhet i branschen och utför alltid arbeten av högsta kvalitet. Med kompetent personal och modern maskinpark kan vi ta hand om hela byggprocessen. Vi sitter och arbetar i ändamålsenliga lokaler i Länna. 

Vi växer och behöver nu en:

Grävmaskinist

I din roll som grävmaskinist kommer du arbeta medgrundläggning för villor, industribyggnader och bostadshus. Du kommer även arbeta med markplanering, vägar, plattytor, varmgrunder och anläggning av gräsmattor. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är viktigt.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som grävmaskinist, du ska ha jobbat med mark och anläggning inom området VA, terrasser och grundläggning. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin är även det ett krav. Utöver det tar du hand om maskinerna som de vore din egna. Det är meriterande om du har yrkesbevis, erfarenhet av hjullastare eller andra entreprenadmaskiner samt C-körkort för lastbilar.
Som person är du driven, engagerad och en grym problemlösare som tar egna initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Du trivs att arbeta i team men klarar även av att arbeta självständigt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att utvecklas och växa med företaget, vi har fokus på kvalitet och utveckling. Självklart har vi bra anställningsvillkor med kollektivavtal. Utöver det disponerar du en mobiltelefon och en servicebil att använda till och från jobbet samt i tjänsten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer