Systemutvecklare

Logotyp

Systemutvecklare

Vi växer i en rasande takt och behöver dig som vill hjälpa oss leverera världens bästa e-handelsplattform. Med över 10 år i branschen kan vi med stolthet säga att vi hjälpt många e-handlare att nå framgång med både vår teknik och kunskap. På Carismar älskar vi innovation och ser till att alltid ligga i framkant för att imponera på våra kunder. Carismars e-handelsplattform är utvecklad tillsammans med några av Sveriges största e-handlare och anpassas efter behov. Som fullservice e-handelsbyrå hjälper Carismar idag 20 st e-handlare att växa och utvecklas.  Exempel på kunder är Bubbleroom, Tidningskungen, MaxGaming, Zoovillage, Porsche och DMRetro.

Vi växer kraftigt och vill därför förstärka vårt team med en
SystemutvecklareSom systemutvecklare på Carismar kommer du att arbeta i nära samarbete med andra utvecklare i team men även självständigt med egna delar av systemen. Vidare jobbar du nära slutkund och det är därför viktigt att du är kundfokuserad och kan se affärsnyttan i det som du utvecklar. Arbetet sker inhouse men kan också innebära besök ute hos kund vid tillfälle.

För att lyckas i rollen är du idag en vass programmerare med grymma kunskaper inom webbutveckling med tekniker så som .Net, ASP.Net. och C#. Du har några års erfarenhet av yrket och vill utvecklas vidare på ett växande bolag. Det är även viktigt att du är en teamplayer som kan arbeta självständigt likväl som i grupp, är strukturerad i ditt arbetssätt och har en förmåga att driva egna processer framåt. Som person bör du brinna för nya tekniker och tänker utanför ramarna. Vidare förutsätter vi att du trivs i sociala situationer och kan hantera svenska väl i tal som skrift.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med bra villkor i nya fräscha lokaler vid Skanstull på Södermalm. För att arbetet ska utföras på bästa möjliga sätt erbjuder vi dig att välja dina egna hårdvaror att arbeta med och ett gäng roliga kollegor som gillar att hitta på saker både på och utanför jobbet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mattias Klavebäck, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert