Projektledare

Logotyp

Projektledare

LW AB är ett expanderande byggföretag som är en heltäckande leverantör inom tak- och fasadentreprenader. Vi arbetar med alltifrån nyproduktion och renoveringar till total- och utförandeentreprenader. Vi är inriktade på större projekt som b.la. Mall of Scandinavia och Tele2 Arena. LW grundades 1987 och är idag ca 200 anställda.  

Det arbete vi levererar ska alltid möta eller överträffa kundens förväntningar och krav. Vårt mål är att alltid vara först med de senaste produkterna och de bästa arbetsmetoderna.  

Vår affärsidé är att LW ska vara det mest attraktiva alternativet vid tak- och fasadentreprenader. Vår vision är att vara marknadsledande och fortsätta möta både våra kunders och framtidens krav genom att kombinera effektivitet och kvalitet. Vi är verksamma inom hela Stockholmsområdet och har huvudkontoret i mycket trevliga lokaler i Tyresö. 

LW Sverige AB expanderar och söker just nu en: 

Projektledare  

I din roll som projektledare hos LW kommer du självständigt driva dina projekt från början till slut. Rollen innebär ansvar för ekonomi, bemanning, produktion och arbetsmiljö i projekten. Du detaljplanerar veckorna och ansvarar för att de stämmer med kalkylerna. Utöver det ska du representera företaget gentemot kund samt delta i förbättrings- och optimeringsarbetet gällande genomförda projekt. Tjänsten innebär att du arbetar både ute på site och på kontoret.

Vi söker dig som har 2-5 års relevant yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, gärna som byggnadsingenjör. För att vara framgångsrik i rollen bör du vara van vid att hantera siffror och ekonomiska kalkyler samt att dokumentera, det är meriterande om du sen innan har arbetat i något planeringsverktyg som tex PlanCon. Du har även ha goda kunskaper i Excel samt kunna uttrycka dig på Svenska samt Engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet eller utbildning i projektledning.  

För att klara av denna roll behöver du trivas med att jobba i högt tempo, ha skinn på näsan och inte vara rädd för att anta nya utmaningar. Du ska ha en positiv inställning och alltid se möjligheter. 

LW erbjuder dig en arbetsplats där du får möjligheten att ta mycket ansvar och utvecklas i din roll som projektledare. Vi jobbar mycket för en hög trivsel hos personalen och bland annat så arrangeras flertalet personalaktiviteter varje år. 

Intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar LW AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45 eller Tobias Knutsson tel 08-511 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer