Uppdragsansvarig arkitekt

Logotyp

Uppdragsansvarig arkitekt

Lomar Arkitekter AB är ett prisbelönt arkitektkontor med bred kompetens, grundat av Pontus Lomar 1994. Vi är ett  kontor med bred kunskap och stor erfarenhet inom konceptutveckling, företagsstrategi, design och projektering. Verksamheten innefattar arkitekter, inredningsarkitekter, möbelformgivare, byggnadsingenjörer och en landskapsarkitekt. På vårt kontor på Södra Agnegatan i Stockholm är vi idag 12 erfarna arkitekter som arbetar både med privata och kommersiella uppdrag, både nationellt och internationellt.

Vi har många spännande uppdrag på gång och därför söker vi nu en Uppdragsansvarig arkitekt

Från våra ljusa lokaler i centrala Stockholm arbetar du med allt från mindre projekt som inredning, till större projekt som övergripande stadsutveckling. Arbetet innebär en ledande roll där du är uppdragasansvarig och hanterar budget, försäljning och personalansvar inom dina projekt. Du arbetar med varierande, spännande uppdrag på en arbetsplats som lämnar rum för karriärsmöjligheter.

För att lyckas i rollen är du en senior profil med en arkitektutbildning i ryggen. Vidare har du minst åtta års yrkeserfarenhet . Erfarenhet av att projektera i 3D-program är meriterande.

Du trivs i rollen som beslutsfattare och inser vikten av att arbeta proaktivt och med en god kommunikation, både mot kunder och kollegor. Förmågan att vägleda kollegor samt att arbeta strukturerat är av stor vikt då du kommer att arbeta både självständigt och i team.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du arbetar med erfarna kollegor vid din sida. För oss är jämställdhet av stor betydelse och vi är ett prestigelöst kontor som består av medarbetare med många olika nationaliteter. Vi värnar om våra anställdas välmående och utveckling i form av bland annat friskvårdsbidrag och vidareutbildningar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Lomar Arkitekter AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer