VVS-Montör

Logotyp

VVS-Montör

Renovera NU grundades 2011 och är idag 35 anställda. Vi är specialiserade inom badrumsrenoveringar och renoverar ca 200 badrum om året. Viktigt för oss är att kunden är helt införstådd i projektet, kostnaden och tiden projektet kommer att ta. Vi garanterar att kundens badrum får fullt fokus från alla håll under hela projekttiden och att det blir färdigt inom budget och tid.

Renovera NU expanderar och söker nu en:

VVS-Montör

I rollen som VVS-Montör innebär dina arbetsuppgifter installationer i badrum över hela Storstockholm. Montering av varierande badrumsutrustning förekommer. Vi samlas vanligtvis på kontoret men till vissa projekt finns det även möjlighet att utgå från hemmet.

För att lyckas i rollen har du minst 3 års erfarenhet av liknande arbete. Körkort och tidigare erfarenhet av badrumsrenoveringar är krav. Utbildningar som Säker Vatten eller liknande är meriterande.

Som person är du en person med positiv inställning. Du är flexibel, lösningsorienterad och serviceinriktad. Vidare trivs du med ett omväxlat och socialt arbete.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag med kollektivavtal som lägger stort fokus på personlig utveckling och trivsel. Andra förmåner är tjänste/förmånsbil, friskvård, tjänstepension och telefon.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert