Projektledare

Logotyp

Projektledare

Renovera NU grundades 2011 och är idag 35 anställda. Vi är specialiserade inom badrumsrenoveringar och renoverar ca 200 badrum om året. Viktigt för oss är att kunden är helt införstådd i projektet, kostnaden och tiden projektet kommer att ta. Vi garanterar att kundens badrum får fullt fokus från alla håll under hela projekttiden och att det blir färdigt inom budget och tid.

Renovera NU expanderar och söker nu en:

Projektledare 

Som projektledare kommer du att vara vårt ansikte utåt. Du ansvarar för färdiga projekt där dina främsta uppgifter blir att bibehålla god kommunikation med kunder och leverantörer. Du följer med ut på första mötet där man tillsammans går igenom och planerar hur projektet kommer att se ut. Vidare håller du även all telefonkontakt med hantverkare där du både informerar och uppdaterar.

För att lyckas i rollen har du intresse av badrumsrenoveringar alternativt arbetar du som säljare idag. Har du erfarenhet av renovering på egen hand eller tidigare arbetat som projektledare är det meriterande. Vidare är körkort ett krav.

Som person har du en god social förmåga, gärna med tidigare erfarenhet av sälj. Du är noggrann, lösningsorienterad och har ett gott bemötande mot kunder.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag som lägger stort fokus på personlig utveckling och trivsel. Andra förmåner är förmånsbil, friskvård, tjänstepension och telefon.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer