Säljassistent

Logotyp

Säljassistent

Amtele är ett ISO9001 certifierat agenturföretag som funnits på marknaden i 50 år. Amtele erbjuder allt från komponenter till system från leverantörer verksamma inom RF & Mikrovåg samt Mät & Test.  Amtele är samarbetspartner för kunder inom industri, försvar och universitet i Norden. Huvudkontoret ligger söder om Stockholm i Kungens kurva. Försäljningskontor finns i Göteborg samt Helsingfors. 

Företaget växer snabbt och därför vill vi tillsätta ytterligare en säljassistent

Säljarna hos oss brinner för att sälja, du däremot känner passion för det administrativa och hjälper dem i processen att registrera ordrar samt säkerställa att leveranserna går fram felfritt. Våra kunder förtjänar den bästa servicen, du inser vikten av att leverera det med ett leende på läpparna. Dina arbetsuppgifter hos oss går under kategorin strukturera, organisera, leverera. CRM-systemet Pyramid är ditt verktyg i vardagen för att registrera kunder, leveranser, artiklar och fakturor.  Du har befogenheter som att upprätthålla offert till kund och förandla fram nya transportavtal. Att hålla leverantörsmodellen uppdaterad, mäta leveranssäkerhet, maila kunder och hålla koll på tull och spedition är några av de uppgifter vi vet att du kommer ta med en klackspark.

Förutom ett glatt humör har du goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Om du har tidigare erfarenheter av att arbeta på agenturföretag och i CRM-system så är det starkt meriterande. Vi vill att du ska vara en del av vår framtid och ser därför att du vill stanna och utveckla dina kompetenser hos oss långsiktigt.

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats där du arbetar med frihet under ansvar. Du blir en del av vårt gäng med erfarna och trevliga kollegor. Vi hittar gärna på aktiviteter som att bowla, ta en träningslunch eller så kanske vi grillar på vår veranda i kvällssolen. Utöver detta erbjuder vi dig en trygg och långsiktig arbetsplats där du får möjlighet att påverka och vara en viktig del i  organisationen. Självklart erhåller vi förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och tillgång till kiropraktor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Amtele med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Pauline Zander, tel 08 511 617 41 eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer