Testare

Logotyp

Testare

Våra testexperter är passionerade och engagerade individer med specialistkompetens, tekniskt djup och social höjd. De verkar i agil miljö och bemästrar många verktyg.

Vi genomför tester med hjälp av situationsanpassade tekniker. Våra textexperter har kunskap om ett flertal olika testautomatiseringsverktyg, både för integrationstest, systemtest och acceptanstest. ISTQB och CSM certifiering är ett minimum.

Testledare från oss hjälper er med planering och styrning av test utifrån vad som skapar mest verksamhetsnytta och affärsvärde hos er.

Våra testledare har många års erfarenhet av testledning i komplexa miljöer. Vi genomför tester med hjälp av situationsanpassade tekniker och kan verka i en agil miljö. Vi säkerställer att era testfall faktiskt testar rätt saker.

Vi vill ha roligt på jobbet, det märks. Både när vi träffas och när vi träffar våra kunder. Vi hjälper våra kunder med kvalitetssäkring ur olika perspektiv, den gemensamma nämnaren är att vi alltid väljer slutanvändarens perspektiv och därmed den verkliga nyttan. Vi är fullproppade med verktyg om hur organisationer bör arbeta, men fokus är alltid på vad som produceras och vilken effekt det har. Vi hoppas att du har samma inställning.

Våra testare och testautomatiserare har många års erfarenhet av test i komplexa miljöer. Vi genomför tester med hjälp av situationsanpassade tekniker och kan verka i en agil miljö. Våra medarbetare är passionerade och engagerade individer med specialkompetens, tekniskt djup och social höjd.

Vi vill samla de allra duktigaste konsultera under vårt tak. Vill du vara med? Just nu söker vi till kontoret i Stockholm en

Teknisk testare/Testautomatiserare

Som testare hos oss kommer du att arbeta i ett agilt team med kravhanterare och utvecklare ute hos våra kunder. Vi har spännande uppdrag hos välkända och stora kunder. Väl ute på uppdraget har du en coachande roll men behöver även kavla upp ärmarna och ta ansvaret för testerna i teamet. Du kommer arbeta nära utvecklarna och utföra tekniska tester och/eller testautomatisering. Allt sker som en del av teamet och en viktig del är att få hela teamet att tänka kvalitet.

För att lyckas i rollen har du 5 års erfarenhet av test och testautomatisering. Du är van att driva uppdrag inom olika områden. Vidare har du viss programmerings och databaskunskap och en helhetsförståelse för test och kvalitetsäkring. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som är självständig och trygg i att arbeta självständigt. Du är innovativ och kreativ med idéer och förmågan till tankesprång, ifrågasättande och nytänkande. Det är viktigt att du håller dig uppdaterad i takt med teknologins utveckling och är vetgirig. Du drivs av att inspirera andra och du låter dig även inspireras av andra.

Vi erbjuder dig en plats i ett företag som brinner för att förbättra, förändra och hjälpa. Vi satsar på ditt personliga varumärke genom kurser och certifieringar. Vi är ett transparent bolag med högt i tak somo förstår värdet av att behålla och utveckla våra medarbetare.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone, tel 08 520 017 45. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer