Anbudsingenjör/ Kalkylator

Logotyp

Anbudsingenjör/ Kalkylator

Markona grundades 1994 och är ett brett markförädlingsföretag med cirka 200 medarbetare. Tjänster vi erbjuder är asfaltering, markentreprenad, snöröjning, sandupptagning, kabelgrävning, grönyteskötsel, rivning, sortering/krossning och transporter. Våra engagerade medarbetare strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet på leverans samtidigt som en smidig organisation med snabba beslutsvägar säkerställer en leverans i tid. 

Vi expanderar och söker nu en

Kalkylator till Markona i Uppsala

I rollen som anbudsingenjör/ kalkylator hos Markona så kommer du huvudsakligen att arbeta i anbudsprocessen och utföra kalkylarbete för beslutade anbudsförfrågningar. Projekten varierar i storlek och du kommer aktivt att arbeta mot mindre anbud likväl som större totalentreprenader.

Genom att inhämta kunskap från referensprojekt, hålla dig underrättad om aktuella priser på produkter och material hittar du kreativa och gynnsamma lösningar på våra kunders byggplaner. Efter vunnen upphandling kommer du att bistå arbetschefen och platschefen med planering och beredning inför produktionsstart.

Vi söker digsom har några års erfarenhet utavkalkylarbete sedan tidigare, antingen som kalkylator eller anbudsledare. Troligtvis kommer du från en byggteknisk bakgrund med ingenjörsexamen på högskolenivå eller har du motsvarande arbetslivserfarenhet som yrkesarbetare ute i produktion. Det är meriterande om du har mängd- och projekteringserfarenhet gällande mark- eller anläggningsinriktning.

Vidare är du en van användare av Office-paketet och innehar erfarenhet av att arbeta i kalkylprogram som Bidcon eller MAP. Att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt att du innehar körkort B ser vi som en självklarhet.

För att trivas i rollen så tror vi att du är noggrann och analytisk.  Du trivs i en omväxlande roll och är självgående i ditt arbete. Då rollen innebär mycket kundkontakt externt som internt ställer rollen krav på att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Dessutom är du en god problemlösare som drivs av att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av Sveriges större anläggningsföretag som trots sin storlek har en väldig familjär anda. Med ägarna aktiva i företaget är beslutsvägarna snabba och utvecklingsmöjligheterna stora.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Markona med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer